Sandve Musikkskole sine lærere

 

Kjell_Magnus

Kjell Magnus Sandve (vokal)

Kjell Magnus har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og Statens Operahøgskole. Hans første engasjement var ved Deutsche Nationaltheater, Weimar. Han var på begynnelsen av 90-tallet ansatt som solist ved Wiener Staatsoper. Kjell Magnus debuterte ved den Norske Opera i 1983 og var senere fast ansatt som solist til han gikk av med pensjon. Han har gjestet i flere produksjoner ved blant annet: Det Kongelige Teater København, Deutsche Staatsoper Berlin, Bayerische Staatsoper München, Opera de Paris Bastille. Kjell Magnus var ansatt som sangpedagog ved Toneheim folkehøyskole på 90-tallet, og har ved flere anledninger vært stemmecoach for kor og bedriftseventer.

 

Liv_Kjersti

Liv Kjersti Sandve (vokal)

Liv Kjersti er utdannet ved Statens Operahøgskole.
Hun debuterte ved Deutsche Nationaltheater, Weimar. Liv Kjersti har siden hatt engasjementer bl.a. ved Den norske Opera, Vest norske Opera, Operaen i Kristiansund, Opera Nordfjordeid og Opera Oslofjord.
Liv Kjersti har hatt en utstrakt konsertvirksomhet i inn og utland med oratorier, Lied, opera/operette på repertoaret. Ved siden av sin utøvende virksomhet er Liv Kjersti høgskolelektor i sang ved Barratt Dues Musikkinstitutt og Institutt for musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Hun driver også stor virksomhet som stemmecoach for teater/musikal, vokalensembler og kor.

 

Sondre Ringsevjen (piano)

Sondre Ringsevjen har studert utøvende master ved Universitetet i Agder ved Sveinung Bjelland og tatt Praktisk pedagogisk utdanning ved Barrat Due i fjor vår.
Å få frem potensialet i hver enkelt elev er noe Sondre er oppriktig opptatt av. Han mener også at ved å gi elevene et solid teknisk fundament er de i bedre stand til å uttrykke seg musikalsk slik de ønsker. Sondre har undervist ved Sandve musikkskole i et år og alle elevene hans har vist stor fremgang. Undervisningen er variert og favner om både noter, teori og akkorder. Elevene til Sondre har aldri en kjedelig pianotime!

 

Jacob Burhöi (piano)

Jacob Burhöi har studert klassisk piano på Norges musikkhøgskole hvor han har tatt master i utøvende klaver hos Jens Harald Bratlie. Han har undervist både barn og voksne elever med fokus på hva eleven selv vil lære i forskjellige sjangere. Jacob er meget dyktig til å tilpasse undervisningen og har en egen evne til å få elevene engasjerte og motiverte.
Jacob har undervist ved Sandve musikkskole i et år og elevene hans er veldig fornøyde med å spille hos han. De jobber både med noter, akkorder, musikkteori og generell forståelse av musikk.
Nå for tiden går Jacob på Praktisk pedagogisk utdanning på NMH og lærer nå det nyeste innen pedagogikk slik at han kan undervise på den beste mulige måte for elevene hos oss!